Marijn Baert

Ik ben Marijn, klinisch psycholoog sinds 2009.

Dankzij mijn jarenlange ervaring in psychiatrische centra heb ik een brede therapeutische ervaring in het omgaan met adolescenten en volwassenen. Daarnaast werk ik in deze privé-praktijk, een plaats waar hulp laagdrempelig en toegankelijk is, meteen ook twee kernwaarden die mij nauw aan het hart liggen. Die eerste stap zetten naar een psycholoog blijft voor veel mensen moeilijk. Ik streef ernaar die drempel zo laag mogelijk te maken voor jou en zet maximaal in op vertrouwen en veiligheid tijdens onze sessies.

Voor mij staat therapie voor een uniek groei- en zoekproces. Elke persoon is anders en tijdens de sessies ga ik samen met jou op pad om terug in verbinding te komen met je eigen kracht en mogelijkheden. Via een oplossingsgerichte aanpak kunnen we het aantal sessies zo kort mogelijk, maar zo lang als nodig houden.

Algemeen kan je bij mij terecht voor alle sociaal-emotionele moeilijkheden die je op één of andere manier uit balans brengen. Een hulpvraag hoeft niet steeds duidelijk geformuleerd te zijn. Vaak gaat het over een vaag onbehagen, het gevoel hebben dat je steeds tegen dezelfde dingen aanbotst, dat het allemaal teveel wordt. Neem gerust contact op als je twijfelt over een bepaalde hulpvraag. Je bent steeds welkom voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we je aanmeldingsvraag en je verwachtingen naar mij toe helder,  en leggen we de basis van een wederzijds vertrouwen.

Ik werk op maandagavond in de praktijk.

Een sessie duurt 50 minuten en en kost 60 euro.

Contact:
Marijn Baert
Klinisch psycholoog
Erkenningsnummer: 861135984
marijnbaert@gmail.com
0478/45.51.12